Home arrow Organisatie arrow Vriendenclub

Vriendenclub PDF Afdrukken

In het seizoen 1999/2000 is het initiatief genomen om een Vriendenclub in het leven te roepen. De Vriendenclub is een instantie, vergelijkbaar met een "Club van 100", die zich inzet voor de algemene ondersteuning van de vereniging. Hierbij moet gedacht worden aan ondersteuning, waarbij iedereen, die betrokken is bij de vereniging, baat heeft. Momenteel telt de Vriendenclub 65 vrienden.

Sinds de oprichting in seizoen 1999/2000, zijn er binnen de Vriendenclub al verschillende veranderingen geweest. Zo is besloten om vanaf seizoen 2001/2002 een bestuur samen te stellen, die de activiteiten dienen te coördineren. De oprichters, Lieuwe Huisman en Eabele Talstra, hebben hun taken destijds overgedragen aan het nieuw, door de Vrienden gekozen, bestuur, bestaande uit Wieger Sikkema (voorzitter), Anthony de Graaf (secretaris) en Arjen Hoekstra (penningmeester). Direct na het aantreden van het bestuur werd er een lijst met spelregels (een soort van statuten) voorgelegd aan de Vrienden. In deze lijst met spelregels is vastgelegd hoe er gehandeld dient te worden door het bestuur en de vrienden. De lijst met spelregels werd unaniem door de Vrienden goedgekeurd.

Inmiddels heeft het bestuur, samen met de Vrienden natuurlijk, een eerste bijdrage geleverd aan de vereniging. In de zomerstop tussen seizoen 2001/2002 en 2002/2003, is er door een aantal personen, +/- 10 personen, keihard gewerkt om de binnenkant van de kantine "Oan è line" op te knappen. Gezamenlijk is ervoor gezorgd dat de kantine een nieuwe verlichting heeft gekregen in de vorm van spots welke verwerkt is in een nieuw plafond. Naast het nieuwe plafond en de nieuwe verlichting, heeft de binnenkant van de kantine ook een nieuwe kleur gekregen. De muren en deuren zijn in een crèmekleur geverfd en de balken en kozijnen in kastanjebruin. Deze kleurencombinatie is overigens gekozen in samenwerking met een regionaal schildersbedrijf. Dat dit eerste project van de Vriendenclub een succes is geworden, mag worden geconcludeerd uit het uiteindelijke resultaat en de vele positieve reacties die zijn ontvangen.

In de toekomst hoopt de Vriendenclub meer van zulke projecten te kunnen realiseren, maar dat kan natuurlijk alleen, wanneer er én voldoende vrienden zijn én voldoende ingediende ideeën.

Tot slot verwachten wij van de huidige vrienden dat zij samen met het bestuur proberen nieuwe vrienden te werven. Nieuwe vrienden kunnen aangemeld worden bij één van de onderstaande bestuursleden.

Voorzitter:

J. Kok
Achterwei 31
9131 LA  Ee

Secretaris:

S. Zijlstra
Bernhardstrjitte 11
9131 KR  Ee
Tel: 06 - 20111733

Penningmeester:

E. Idsardi
9131 KK  Ee

Klik hier om een e-mail naar de vriendenclub te sturen.

Meer sponsoren

Subsponsor:

Info over sponsormogelijkheden via de sponsorcommissie.