Home arrow Organisatie arrow AVG Privacy Policy
 

Algemene informatie

Routebeschrijving

Algemeen e-mail 

Lid worden van de voetbalclub?

Lid worden van de vriendenclub?

Lid worden van de supportersvereniging?

 

 

Secretariaat

A. Veendorp
De Skepperij 33
9131 LE  Ee
Tel: 0519 - 518768
E-mail

IBAN

NL87RABO0346162874

Wedstrijdsecretariaat

A. Attema
Fivershof 13
9131 KE  Ee
Tel: 0519 - 518334
E-mail

Clubgebouw "Oan è line"

Stienfeksterwei 11
9131 KK  Ee
Tel: 0519 - 518680

Opgericht

28 juli 1964

 

AVG Privacy Policy PDF Afdrukken

(AVG) Privacy Policy



Voetbalvereniging Oostergo (hierna te noemen: V.V. Oostergo) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. V.V. Oostergo houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

-           Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;

-          Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

-          Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

-          Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen, zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

-          Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

-          Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als V.V. Oostergo zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via het bestuur van de vereniging.

Verwerking van persoonsgegevens van verenigingsleden
Persoonsgegevens van verenigingsleden worden door V.V. Oostergo verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

 -          Administratieve doeleinde;

 -          Het uitvoering geven aan het lidmaatschap.

 Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

 -          Het lidmaatschap;

 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan V.V. Oostergo de volgende persoonsgegevens van u vragen:

 -          Naam;
 -          Adres;
 -          Postcode;
 -          Woonplaats;
 -          Telefoonnummer;
 -          E-mailadres;
 -          IBAN nummer;
 -          Geboortedatum.

Uw persoonsgegevens worden door V.V. Oostergo opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-         Gedurende de looptijd van het lidmaatschap en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar (wettelijke bewaartermijn).

Verwerking van persoonsgegevens van trainers/medewerkers
Persoonsgegevens van trainers/medewerkers worden door V.V. Oostergo verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

 -          Uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst.

 Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

 -          De arbeidsovereenkomst.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan V.V. Oostergo de volgende persoonsgegevens van u vragen:

 -          Voornaam;
 -          Tussenvoegsel;
 -          Achternaam;
 -          Telefoonnummer;
 -          E-mailadres;
 -          Geboortedatum;
 -          Salarisgegevens;
 -          Kopie ID;
 -          BSN-nummer;
 -          Bankgegevens.

Uw persoonsgegevens worden door V.V. Oostergo opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-         Gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar (wettelijke bewaartermijn).

 

 

Verwerking van persoonsgegevens van donateurs en sponsors
Persoonsgegevens van verenigingsleden worden door V.V. Oostergo verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

-           Administratieve doeleinde;
-           Communicatie over de vereniging.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-           De overeengekomen donateurschap/sponsor overeenkomst;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan V.V. Oostergo de volgende persoonsgegevens van u vragen:

 -          Naam;
 -          Bedrijfsnaam;
 -          Adres;
 -          Postcode;
 -          Woonplaats;
 -          Telefoonnummer;
 -          E-mailadres;
 -          IBAN nummer

Uw persoonsgegevens worden door V.V. Oostergo opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-          Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar (wettelijke bewaartermijn).

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Wij zullen de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn
V.V .Oostergo bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

-           Alle personen die namens V.V. Oostergo van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn   gehouden aan geheimhouding daarvan.
-          We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op onze systemen;
-          Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij
           fysieke of technische incidenten;
-          We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
-         De bestuursleden zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van
           persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

 

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming. 

 

Hoofdsponsor













Statistieken

U bent onze 1966341ste bezoeker.


Ontwerp en technische realisatie door J-Media