Lidmaatschap V.V. Oostergo PDF Afdrukken

Iedereen kan in principe lid worden van de voetbalvereniging Oostergo. Hieronder zal worden vermeld welke stappen genomen dienen te worden alvorens men lid is van onze vereniging.
Je kunt lid worden vanaf 5 jaar. De laatste 4 maand voordat je 5 jaar word mag je zonder kosten al mee trainen, vanaf 5 jaar word je dan lid en mag je ook aan de wedstrijden meedoen.

Aanmelden als lid
Personen die zich willen aanmelden als lid van onze vereniging, dienen dit te doen aan de hand van de inlevering van een ingevuld aanmeldingsformulier nieuw lid. Dit aanmeldingsformulier is ook verkrijgbaar bij secretaris/ledenadministrateur Anneke Veendorp. Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier kan vervolgens ingeleverd worden bij  Anneke Veendorp (senioren) of bij jeugdbestuurslid Jitske Wouda (junioren en pupillen). Het mag ook naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken gemaild worden.
Ook is er de mogelijkheid om verenigingslid te worden. Dit is voor diegen die niet (meer) actief zijn als speler maar de club nog wel (financieel) wil ondersteunen. Voor € 37.00 per jaar ben je lid en mag je dus ook de ledenvergadering bijwonen. Ook voor het aanmelden als verenigingslid kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Deze kan dan bij Anneke Veendorp ingeleverd worden of worden gemaild naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

De voetbalvereniging Oostergo heeft een eigen kledinglijn (shirt, short, sokken en een sporttas) en geeft de leden de mogelijkheid hier gebruik van te maken (de leden hoeven dus geen wedstrijdkleding aan te schaffen). Hiernaast ontvangt ieder lid een sporttas die alleen gebruikt mag worden tijdens een training of wedstrijd van de voetbalvereniging Oostergo. Voor deze sporttas dient een eigen bijdrage (borg) betaald te worden van € 10,00.

Contributie
De contributie, inclusief de bondsbijdrage, de bijdrage aan het kledingfonds en het wasgeld, bedraagt vanaf 1 januari 2013 per categorie (peildatum leeftijdsgrens is volgens het reglement van de K.N.V.B. 1 januari van het jaar waarin het desbetreffende seizoen begint):

Leeftijd        Per maand
A-selectie        nvt
B-selectie (2e & 3e)        nvt
A-junioren       17 en 18 jaar       € 11,00
B-junioren       15 en 16 jaar       € 11,00
C-junioren       13 en 14 jaar       € 11,00
D-pupillen       11 en 12 jaar       € 8,00
E-pupillen       9 en 10 jaar       € 8,00
F-pupillen       7 en 8 jaar       € 8,00
H-pupillen       5 en 6 jaar       € 8,00

De bijdrage aan het kledingfonds is voor de toekomstige vervanging van de wedstrijdkleding. De bijdrage voor het wasgeld is bestemd voor de "wasmoeders", die de wedstrijdkleding van de teams wassen.

De betaling van de contributie geschiedt via automatische incasso. Het bedrag word rond de 27e van de maand afgeschreven.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen geschieden wanneer dit schriftelijk kenbaar wordt gemaakt bij de secretaris/ledenadministrateur Anneke Veendorp (senioren) of bij jeugdbestuurslid Jitske Wouda (junioren en pupillen). De opzegging dient te gebeuren voor 1 mei van het lopende seizoen, zodat met ingang van het eerstvolgende seizoen het lidmaatschap wordt beëindigd. Het lidmaatschap kan dus alleen worden opgezegd aan het einde van het lopende seizoen.

Aanmeldingsformulier (om uit te printen)

Meer sponsoren

Subsponsor:

Info over sponsormogelijkheden via de sponsorcommissie.