Home
 

Algemene informatie

Routebeschrijving

Algemeen e-mail 

Lid worden van de voetbalclub?

Lid worden van de vriendenclub?

Lid worden van de supportersvereniging?

 

 

Secretariaat

A. Veendorp
De Skeperij 33
9131 LE  Ee
Tel: 0519 - 518768
E-mail

IBAN

NL87RABO0346162874

Wedstrijdsecretariaat

A. Attema
Fivershof 13
9131 KE  Ee
Tel: 0519 - 518334
E-mail

Clubgebouw "Oan è line"

Stienfeksterwei 11
9131 KK  Ee
Tel: 0519 - 518680

Opgericht

28 juli 1964

 

Lidmaatschap V.V. Oostergo PDF Afdrukken

 

Iedereen kan in principe lid worden van de voetbalvereniging Oostergo. Hieronder zal worden vermeld welke stappen genomen dienen te worden alvorens men lid is van onze vereniging.
Je kunt lid worden vanaf 5 jaar. De laatste 4 maand voordat je 5 jaar wordt mag je zonder kosten al mee trainen, vanaf 5 jaar word je dan lid en mag je ook aan de wedstrijden meedoen.

Aanmelden als lid
Personen die zich willen aanmelden als lid van onze vereniging, dienen dit te doen aan de hand van de inlevering van een ingevuld aanmeldingsformulier nieuw lid. Dit aanmeldingsformulier is ook verkrijgbaar bij secretaris/ledenadministrateur Anneke Veendorp. Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier kan vervolgens ook ingeleverd worden bij  Anneke Veendorp. Het mag ook naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken gemaild worden.
Ook is er de mogelijkheid om verenigingslid te worden. Dit is voor diegen die niet (meer) actief zijn als speler maar de club nog wel (financieel) wil ondersteunen. Voor € 37.00 per jaar ben je lid en mag je dus ook de ledenvergadering bijwonen. Ook voor het aanmelden als verenigingslid kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Deze kan dan bij Anneke Veendorp ingeleverd worden of worden gemaild naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

De voetbalvereniging Oostergo heeft een eigen kledinglijn (shirt, short, sokken en een sporttas) en geeft de leden de mogelijkheid hier gebruik van te maken (de leden hoeven dus geen wedstrijdkleding aan te schaffen). Hiernaast ontvangt ieder jeugdlid een sporttas die alleen gebruikt mag worden tijdens een training of wedstrijd van de voetbalvereniging Oostergo. Voor deze sporttas dient een eigen bijdrage (borg) betaald te worden van € 10,00.
Vanaf de JO15 is er een grotere tas. Deze kost €20,00. Een tas voor de senioren is nog wat groter. Deze kost  €30,00

Contributie
De contributie, inclusief de bondsbijdrage, de bijdrage aan het kledingfonds en het wasgeld, bedraagt vanaf 1 januari 2013 per categorie (peildatum leeftijdsgrens is volgens het reglement van de K.N.V.B. 1 januari van het jaar waarin het desbetreffende seizoen begint):

Categorie
      Leeftijd        Per maand
A-selectie        nvt
      € 15,00
B-selectie (2e & 3e)        nvt
      € 14,00
A-junioren       17 en 18 jaar       € 11,00
B-junioren       15 en 16 jaar       € 11,00
C-junioren       13 en 14 jaar       € 11,00
D-pupillen       11 en 12 jaar       € 8,00
E-pupillen       9 en 10 jaar       € 8,00
F-pupillen       7 en 8 jaar       € 8,00
H-pupillen       5 en 6 jaar       € 8,00

De bijdrage aan het kledingfonds is voor de toekomstige vervanging van de wedstrijdkleding. De bijdrage voor het wasgeld is bestemd voor de "wasmoeders", die de wedstrijdkleding van de teams wassen.

De betaling van de contributie geschiedt via automatische incasso. Het bedrag word rond de 27e van de maand afgeschreven.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen geschieden wanneer dit schriftelijk kenbaar wordt gemaakt bij de secretaris/ledenadministrateur Anneke Veendorp. De opzegging dient te gebeuren voor 1 maart van het lopende seizoen, zodat met ingang van het eerstvolgende seizoen het lidmaatschap wordt beëindigd. Het lidmaatschap kan dus alleen worden opgezegd aan het einde van het lopende seizoen.

Aanmeldingsformulier (om uit te printen)

 

Hoofdsponsor

Statistieken

U bent onze 2148493ste bezoeker.


Ontwerp en technische realisatie door J-Media