Home arrow Actueel arrow Foto's arrow Zomaar een berichtje van een oud Oostergo speler

Zomaar een berichtje van een oud Oostergo speler PDF Afdrukken

Deze mail ontving ik gisteren van Jan Grijpstra die in zijn jeugdjaren met zijn ouders op een boerderijtje op de Mounebuorren in Engwierum woonde.

Ik herken hem nog wel als speler van de A-junioren waar ik destijds leider van was.

Hallo Oane,

Ken je me nog ? Jij was in de eind jaren 70 mijn leider bij de A junioren, het was in de periode
dat ik ook in het 1ste speelde met trainers als Cobus en Leegstra, (veel) later met Keimpe Wybenga. .

Inmiddels woon ik alweer bijna 13 jaar in Denia (Spanje) en speel ik af en toe golf op www.lasellagolfresort.com , alwaar op de golfbaan een wind molentje staat met daarop de clubkleuren van VV Oostergo (zie bijgaande foto). Elke keer als ik die kleuren zie komen de herrineringen weer. Prachtige tijd gehad bij Oostergo, veel plezier en mooie wedstrijden gespeeld.

Hopelijk gaat alles goed met jou en doe de groeten aan iedereen !

Vriendelijke groet / Kind regards,

Jan Grijpstra

jg_vv_oostergo_clubkleuren_op_windmolentje_la_sella_golf_denia_spanje.jpg

U bent onze 1948390ste bezoeker.