Home arrow Actueel arrow Wedstrijdverslagen arrow Wedstrijdverslag vv Oostergo- Fc Birdaard
 

Algemene informatie

Routebeschrijving

Algemeen e-mail 

Lid worden van de voetbalclub?

Lid worden van de vriendenclub?

Lid worden van de supportersvereniging?

 

 

Secretariaat

A. Veendorp
De Skepperij 33
9131 LE  Ee
Tel: 0519 - 518768
E-mail

IBAN

NL87RABO0346162874

Wedstrijdsecretariaat

A. Attema
Fivershof 13
9131 KE  Ee
Tel: 0519 - 518334
E-mail

Clubgebouw "Oan è line"

Stienfeksterwei 11
9131 KK  Ee
Tel: 0519 - 518680

Opgericht

28 juli 1964

 

Wedstrijdverslag vv Oostergo- Fc Birdaard PDF Afdrukken
vv Oostergo verliest nipt van koploper FC Birdaard
Op een zonovergoten sportpark De Streng kwam op 27 oktober de koploper van de 4e klasse B op bezoek. De mannen van trainer De Val zouden het Birdaard vandaag lastig moeten maken. De eerste 20 minuten waren echter andersom. Oostergo had het lastig met de vele beweging van Birdaard op het middenveld. Centrale verdedigers Meinsma en Miedema hadden hun handen vol aan de balvaste aanvalsleider van de tegenpartij. In de 11e minuut opende Remco Kooistra van Birdaard de score. Hierna kreeg Oostergo iets meer grip op de wedstrijd en waren er kansen over en weer. Herman Sprik mocht het vandaar vanuit zijn ‘kracht’ als spits proberen, daar waar hij normaal centraal achterin staat. Dat deze verrassende keuze van De Val en gelegenheidscoaches Mossel en Zijlstra goed uitpakte bleek in de 24e minuut. Een puntgave voorzet werd door Sprik koppend tot doelpunt gepromoveerd.  
In de tweede helft lukte het Oostergo niet meer om grip op de wedstrijd te krijgen. Er waren nog wel een aantal kansen voor het aanvalsduo Sprik en De Jong. De gasten werden nog een aantal keren gevaarlijk, maar vonden steeds de goed keepende Riemer Hoekstra op hun pad. In de 58e minuut was het wederom Remco Kooistra die met een verrassend afstandsschot de korte hoek achter doelman Hoekstra vond. Bij Oostergo vielen Jelle de Boer, Harm Kroodsma en Meindert de Jong nog in, maar ook zij konden het tij niet keren. Na 90 minuten klonk het eindsignaal van de goed fluitende leidsman en was de eindstand 1-2. 
Volgende week staat de wedstrijd op mogelijk het beste kunstgrasveld van het noorden op het programma, in en tegen Rottevalle.

Willem Sikkema

 

Hoofdsponsor

Statistieken

U bent onze 1979541ste bezoeker.


Ontwerp en technische realisatie door J-Media