Home arrow Actueel arrow Wedstrijdverslagen arrow Vv oostergo zet zegereeks door
 

Algemene informatie

Routebeschrijving

Algemeen e-mail 

Lid worden van de voetbalclub?

Lid worden van de vriendenclub?

Lid worden van de supportersvereniging?

 

 

Secretariaat

A. Veendorp
De Skepperij 33
9131 LE  Ee
Tel: 0519 - 518768
E-mail

IBAN

NL87RABO0346162874

Wedstrijdsecretariaat

A. Attema
Fivershof 13
9131 KE  Ee
Tel: 0519 - 518334
E-mail

Clubgebouw "Oan è line"

Stienfeksterwei 11
9131 KK  Ee
Tel: 0519 - 518680

Opgericht

28 juli 1964

 

Vv oostergo zet zegereeks door PDF Afdrukken

vv Oostergo zet zegereeks door

In de afgelopen twee weken werd er door de hoofdmacht van vv Oostergo geen competitiewedstrijd gespeeld. Een beker/inhaal weekend en een verplichte vrije zaterdag werden goed ingevuld door te oefenen tegen Mulier in Witmarsum(1-1) en in Damwoude tegen de Walden                                      van Willem Huizing (1-0). 

Op 9 maart stond de derde competitiewedstrijd van 2019 op het programma. Harkema Opeinde mocht deze middag proberen een einde te maken aan de goede reeks van Oostergo. De weersomstandigheden waren voor beide partijen van grote invloed. Om half drie floot arbiter Drost voor de start van de wedstrijd. Het was Harkema Opeinde die in de beginfase recht had op een doelpunt, echter goalie Riemer Hoekstra was een grote sta in de weg voor de gasten. In de 33e minuut was het een van de verdedigers van Harkema Opeinde die het gevecht met de zwaartekracht verloor, tijdens een glijpartij werd de bal met de hand beroerd en Drost wees gedecideerd naar de stip. Waar Herman Sprik eerst nog aangaf de strafschop absoluut niet te willen nemen, kwam hij binnen een halve minuut terug op deze beslissing. Met een goed geplaatst schot zette hij Oostergo op een 1-0 voorsprong. 

Na rust weinig verandering in het spelbeeld, beide ploegen hadden last van de wind en van de regen. In de 53e minuut werd het nagenoeg donker in Ee en werden de spelers, publiek en scheidsrechter getrakteerd op een geweldige hagelbui.  Dit was voor Drost reden om de wedstrijd een aantal minuten stil te leggen en de warmte van de kleedbox op te zoeken. Een enkeling was goed voorbereid en kon een droog shirt onder het roodgele tenue aantrekken om de warmte nog enigszins te houden. Na tien minuten gewacht te hebben, kon er verder worden gevoetbald. Na een enkele kans over en weer was het Lieuwe Bote Sytsma die op aangeven van Johannes Meinsma de 2-0 op het scorebord zette, dit was tevens de eindstand.

Volgende week is het volgens specialisten mogelijk dat Oostergo de 2e periode pakt. Het moet dan zelf in Garyp tegen V en V 68 winnen en Harkema Opeinde moet W.T.O.C. verslaan.  

 

Willem Sikkema

 

Hoofdsponsor

Statistieken

U bent onze 1956707ste bezoeker.


Ontwerp en technische realisatie door J-Media