Home arrow Actueel arrow Wedstrijdverslagen arrow Voorbeschouwing Oostergo 2 - Leovardia 4

Voorbeschouwing Oostergo 2 - Leovardia 4 PDF Afdrukken
Voorbeschouwing Oostergo 2 – Leovardia 4

Oostergo 2 maakt zich op voor….

Met Potetos 2 in de beker als laatste wedstrijd voor de winterstop zijn de wensen en misschien de verplichtingen wel duidelijk.

Zaterdag 12:30 wacht ons Leovardia 4 op de streng’’
Leovardia 4 team met ambitie, kwaliteit en flair, tot nu toe niet onverdienstelijk.
Trotste koploper met 13 punten uit 5 wedstrijden.
Daar tegenover staat onze trots Oostergo 2 met 9 punten uit 5 wedstrijden.

Al met al een mooi affiche aanstaande zaterdag 10-11.
Waar Oostergo 2 een 3 tal weken met stip op de koppositie stond moest het tegen VCR toch haar meerderen erkennen. Deze negatieve flow zette thuis door tegen Marrum waardoor er een 6 tal punten verspeeld zijn. Dit neemt niet weg dat het besef er nog steeds is bij de spelers, clubleiding en trainer. Dit is zeker een incident geweest en we gaan weer spelen voor onze doelstelling . Zaterdag een mooie kans om te laten zien dat we hier klaar voor zijn door te spelen tegen de koploper.

Leovardia die tot nu toe alleen valste start kende door gelijk te spelen tegen VV Buitenpost. Ook het beker avontuur van Leovardia strandde helaas uit tegen HFC’15.

Helder dus, Oostergo wil zich revancheren en aanhaken bij de top 3. Leovardia zal naar Ee komen om haar koppositie te verdedigen.

Een pracht van een wedstrijd dus…. Tot zaterdag toch???