Home arrow Actueel arrow Nieuws / Activiteiten arrow Veel nieuwe reclameborden bij V.V. Oostergo

Veel nieuwe reclameborden bij V.V. Oostergo PDF Afdrukken

Veel nieuwe reclameborden bij V.V. Oostergo

De sponsorcommissie is op dit moment druk bezig om het plaatsen van nieuwe reclameborden. Zoals je kunt zien op en rondom het hoofdveld lijkt het erop dat de lange zijde en de 2 korte zijden binnenkort helemaal vol hangen met reclameborden. Dit seizoen heeft de commissie al een fors aantal nieuwe reclameborden gemonteerd en er zijn er nog 5 onderweg. Fijn om te merken dat het bedrijfsleven Oostergo weet te vinden en deze levendige club financieel wil ondersteunen, zodat alle leden plezier kunnen beleven aan deze voetbalsport. Bewegen is goed en de club heeft een belangrijke sociale functie in Ee, Engwierum, Oostrum en omliggende dorpen en buurtschappen.

Wij als vereniging willen de U rondom het veld graag helemaal vol. Dus mocht je als bedrijf een bijdrage willen leveren door middel van een reclamebord of een bedrijf weten die dat wil. 1 mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en er zal contact met jou worden opgenomen.

Alvast bedankt!

U bent onze 2018544ste bezoeker.