Home arrow Actueel arrow Wedstrijdverslagen arrow Twijzel 2 - vv Oostergo 2
 

Algemene informatie

Routebeschrijving

Algemeen e-mail 

Lid worden van de voetbalclub?

Lid worden van de vriendenclub?

Lid worden van de supportersvereniging?

 

 

Secretariaat

A. Veendorp
De Skeperij 33
9131 LE  Ee
Tel: 0519 - 518768
E-mail

IBAN

NL87RABO0346162874

Wedstrijdsecretariaat

A. Attema
Fivershof 13
9131 KE  Ee
Tel: 0519 - 518334
E-mail

Clubgebouw "Oan è line"

Stienfeksterwei 11
9131 KK  Ee
Tel: 0519 - 518680

Opgericht

28 juli 1964

 

Twijzel 2 - vv Oostergo 2 PDF Afdrukken
Twijzel 2(.2) – vv Oostergo 2

 

Na de zeperd van vorige week thuis tegen Buitenpost 5, mocht VVO2 zaterdag jl. in Twijzel op zoek naar eerherstel. Om 13.30 reisde de fitte selectie en staf vanuit een fris maar zonnig Ee richting Twijzel. De weersomstandigheden daar waren iets minder fleurig dan in Ee, maar dat deed niets af aan de kwaliteit van het veld. Dit lag er prachtig vlak en groen bij en was voor velen even wennen, gezien de condities waar de trainingen wekelijks op moeten worden verricht.

 

Om exact 14.30 floot de leidsman van deze middag, gehuld in korte broek, maar met muts en handschoenen voor de start van de wedstrijd. Beide ploegen begonnen scherp aan de wedstrijd en dit resulteerde in kansen over en weer. Echter konden beide keepers hun doel nog schoon houden. Een snelle counter werd door de laatste linie van Twijzel tot corner verwerkt. Uitblinker van de middag Jouke Sijtsma promoveerde deze corner op geweldige wijze tot doelpunt. De euforie bij VVO2 was helaas van korte duur. Nog geen drie minuten later was het namelijk alweer 1-1. De aanvoerder van Twijzel bleef na een goede combinatie, ijskoud oog in oog met Jorick van der Hoek. Met een leep stiftje werd laatstgenoemde verschalkt.

 

In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Buitenpost bleef VVO2 goed voetballen en druk uitoefenen op de laatste linie van Twijzel. De aanvallers van Twijzel waren helaas net iets effectiever en dit resulteerde in een 2-1 achterstand.

 

Na rust werden de heren uit Ee verrast door een 9 tal nieuwe gezichten op het veld. Twijzel bleek deze middag in een luxe positie te verkeren en had een selectie van 20 man. Waar de spelers van de eerste helft zich onder de douche opwarmden en vervolgens weer verkoeling zochten in de kantine, mocht VVO2 zich weren tegen een vrijwel nieuwe tegenstander. VVO2 kon nog goed mee komen en kreeg een aantal kansen. Pieter Wouda scoorde zelfs nog de 2-2, door de bal van 20 meter afstand over de keeper te trappen. Helaas stond de scheidsrechter iets te ver af en maakte zijn enige fout deze middag door het doelpunt te annuleren wegens buitenspel. Tot de 70e minuut bleef het 2-1. Bij VVO2 waren een aantal spelers moe gestreden en deze werden waar mogelijk vervangen.

Twijzel 2 deel 2 profiteerde hier optimaal van en zette een eindstand van 6-1 op het scorebord.

 

Ondanks de uitslag kan er teruggekeken worden op een prima voetbalmiddag. De eerstvolgende wedstrijd van ‘it twadde’ is op 29 februari thuis om 14.00 tegen Ternaard 2.

 

Willem Sikkema

 

Hoofdsponsor

Statistieken

U bent onze 2095271ste bezoeker.


Ontwerp en technische realisatie door J-Media