Home arrow Actueel arrow Nieuws / Activiteiten arrow Trainingsveld

Trainingsveld PDF Afdrukken
Beste lezer,
Als gevolg van de slechte gesteldheid van het trainingsveld, hebben wij als bestuur de afgelopen weken veelvuldig contact gehad met de afdeling Groenvoorziening van de gemeente. De gemeente erkent de problemen en wil mee werken aan een oplossing. We hebben daarom het volgende afgesproken.
- vanaf donderdag 11 oktober wordt er 4 weken lang getraind op het B veld
- Zijlstra Verhuur zorgt er donderdag 11 oktober voor dat er tijdelijk (4 weken lang) noodverlichting wordt geplaatst op het B-veld
- vanaf maandag 15 oktober gaat de gemeente aan de slag met het trainingsveld; slepen, dressgrond aanbrengen, slepen en beregenen (hopelijk op een natuurlijke manier)
- vanaf maandag 12 november wordt er weer getraind op het trainingsveld
(vanzelfsprekend zal er dan nog geen gras op staan, maar zal de ondergrond vele malen beter zijn).
- in december zullen we met de gemeente evalueren of de geboden oplossing echt een oplossing is
Als bestuur zijn we blij met deze houding en inzet van de gemeente en willen op deze wijze blessures voorkomen.
Groet Het bestuur