Home arrow Actueel arrow Foto's arrow Rienk Kingma verkoopt meeste loten Grote clubactie

Rienk Kingma verkoopt meeste loten Grote clubactie PDF Afdrukken

V.V. Oostergo heeft dit jaar meegedaan met de Grote Club Actie. In samenwerking met de hoofdsponsor Payt van F.C. Groningen was hier een leuke actie aangekoppeld. De 7 spelers of speelsters die de meeste loten verkochten mochten tijdens de wedstrijd FC Groningen tegen SC Heerenveen als wapperaar fungeren. Dit was niet aan dovemansoren gericht, want de 7 winnaars van de meest verkochte loten, hadden samen 270 loten verkocht. Een prachtige prestatie natuurlijk, maar daarmee ook onze dank voor alle lotenverkopers en lotenkopers.

Op zondag 11 november was het dan zover. ’s Ochtends om kwart voor tien verzamelen op het parkeerterrein bij ons sportpark om vervolgens naar het stadion van FC Groningen te gaan. Daar werden de spelers warm welkom geheten en kregen allereerst uitleg over wat er die dag ging gebeuren. Daarna het veld op in een nog leeg stadion om te bepalen wie waar moest gaan staan en hoe er moest worden gewapperd. Vervolgens weer naar binnen en het tenue aan van FC Groningen. Om klokslag 12.00 uur was het dan eindelijk zover, de 7 spelers mochten het veld betreden in een uitverkocht FC Groningen stadion. Op het moment dat de spelers van FC Groningen en SC Heerenveen het veld betraden, werd er flink gewapperd met het grote Payt shirt. Een prachtige ervaring voor de jongens. Snel naar binnen, omkleden en een plek op de tribune opzoeken, om op die manier de wedstrijd bij te wonen. FC Groningen won deze middag terecht. Een mooie ervaring voor deze lotenverkopers, die ze zich nog lang zullen heugen. Onze dank gaat uit naar de begeleiding van FC Groningen en naar hoofdsponsor Payt, die dit mogelijk heeft gemaakt.

Wellicht volgend jaar dezelfde actie? Wie weet.

Klik om de afbeelding te vergroten.