Home arrow Actueel arrow Nieuws / Activiteiten arrow Opende-Oostergo live te volgen via internet!
 

Algemene informatie

Routebeschrijving

Algemeen e-mail 

Lid worden van de voetbalclub?

Lid worden van de vriendenclub?

Lid worden van de supportersvereniging?

 

 

Secretariaat

A. Veendorp
De Skeperij 33
9131 LE  Ee
Tel: 0519 - 518768
E-mail

IBAN

NL87RABO0346162874

Wedstrijdsecretariaat

A. Attema
Fivershof 13
9131 KE  Ee
Tel: 0519 - 518334
E-mail

Clubgebouw "Oan è line"

Stienfeksterwei 11
9131 KK  Ee
Tel: 0519 - 518680

Opgericht

28 juli 1964

 

Opende-Oostergo live te volgen via internet! PDF Afdrukken

Duel tussen koploper en hekkensluiter belooft ‘prachtig potje’ te worden

Opende-Oostergo zaterdag live te
volgen via beeld en geluid op internet

OPENDE Een primeur in Opende. Komende zaterdag wordt de voetbalwedstrijd van vv Opende tegen Oostergo (Ee) live uitgezonden via internet. Aanleiding is het feit dat de maatregelen rondom COVID zodanig verscherpt zijn dat er geen toeschouwers mogen zijn bij het duel in de vierde klasse B.
,,Het duel met Oostergo belooft een prachtig potje te worden en dat wilden we de trouwe aanhang van beide clubs niet onthouden’’, vertelt Lubbe Klaver van de Peender voetbalvereniging. De wedstrijd wordt professioneel gefilmd en van live commentaar voorzien. De opnames worden gerealiseerd door Bano Event Technology. Clubman en fervent presentator Lieuwe van der Molen verzorgt het live commentaar.
De rechtstreekse uitzending werd deze week gerealiseerd. ,,We moesten even improviseren, maar je merkt dan meteen dat er veel mogelijk is en velen in Opende en omstreken een groot clubhart hebben’’, stelt Lubbe Klaver. ,,Het is natuurlijk erg vervelend dat er veel maatregelen zijn, maar dit biedt ook weer kansen. Nu kunnen mensen die normaal niet in staat zijn om de wedstrijd te bezoeken, tóch meekijken. Dat is prachtig. Zo kunnen we jong, oud, actief, en wat minder actief, bedienen van een waarschijnlijk enerverend duel.’’
De live vertoning van Opende-Oostergo is mogelijk gemaakt door een zestal sponsoren: De Wit Garden Tools, Wijnhuis Machiel, Kapsalon Kreatief, Bouwbedrijf Hoogstra, Stucadoorsbedrijf Storm, de Club van 100 van vv Opende, de supportersvereniging van diezelfde club en het Verbindingsfestival. Opende staat momenteel bovenaan in de vierde klasse B. Oostergo sluit de rij. Beide formaties is er dus alles aan gelegen om punten te pakken. De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur en is te volgen via www.facebook.com/vvopende.

 

 

Hoofdsponsor

Statistieken

U bent onze 2148419ste bezoeker.


Ontwerp en technische realisatie door J-Media