Home arrow Actueel arrow Wedstrijdverslagen arrow Oostergo in gevarenzone na verlies tegen kootstertille

Oostergo in gevarenzone na verlies tegen kootstertille PDF Afdrukken

Oostergo in gevarenzone na verlies tegen Kootstertille

Afgelopen zaterdag speelde Oostergo thuis tegen Kootstertille. Een belangrijke wedstrijd omdat beide teams de punten hard nodig hebben en dus werd er een wedstrijd verwacht met veel strijd aan beide kanten. In Kootstertille, eerder dit seizoen, had Oostergo met 4-1 verloren en was het dus tijd voor revanche. De eerste helft was een open wedstrijd, met kansen over en weer. Tijdens de sneeuwbuien waren er kansen voor Gerjan Mossel, die een prima eerste helft speelde en voor Dirkjan Schreiber, maar helaas geen doelpunten. Een mooie redding van Oostergo goalie Riemer Hoekstra zorgde ervoor dat er 0-0 op het scorebord bleef. Maar in de blessuretijd van de eerste helft sloeg Kootstertille twee keer genadeloos toe. Met twee goede doelpunten zorgden onze gasten ervoor dat zij met een 0-2 ruststand de kleedkamer op konden zoeken. In de tweede helft werd een fanatiek Oostergo verwacht, maar helaas was het juist Kootstertille dat feller en fitter was deze tweede helft en de betere kansen kreeg. Lars de Jong werd aan Oostergo zijde, na lang blessureleed, ingebracht, maar hij kon het tij ook niet keren. Oostergo probeerde het wel, maar de echte kansen waren voor Kootstertille. Het is omdat de spitsen van onze gasten het vizier niet op scherp hadden staan, anders was de uitslag hoger uitgevallen. Na 90 minuten stond er 0-2 op het scorebord en was de terechte overwinning voor Kootstertille, dat daarmee Oostergo voorbij streefde op de ranglijst. Bij Oostergo meest de beleving op dit moment. De komende 2 zaterdagen zijn vrije zaterdagen, maar daarna zal het echt moeten gebeuren, wil Oostergo niet veroordeeld zijn tot de nare nacompetitie. Maar gelukkig hebben de spelers en de spelersstaf het allemaal in eigen hand. Wordt dus vervolgd.

U bent onze 1948397ste bezoeker.