Home arrow Actueel arrow Nieuws / Activiteiten arrow Oostergo 2 verliest van zichzelf maar maakt wel kilometers

Oostergo 2 verliest van zichzelf maar maakt wel kilometers PDF Afdrukken

Waar eenieder zich nog schuilt in warme truien, zich verzuipt in warme chocolademelk en Glühwein, zijn de heren van Oostergo 2 alweer op jacht naar de punten in de 4e klasse E.
Afgelopen zaterdag kwamen de mannen uit Ternaard op bezoek. Voor sommige in Ee goeie gasten, voor ons niks meer dan een gewone tegenstander waar 3 punten van gepakt moet worden.
Met enige hulp van spelers die ritme moeten op doen voor het 1ste werd begonnen aan de wedstrijd.
Oostergo 20 kansen 3 goals, Ternaard 1 kans 1 goal, penalty en een klein intern foutje levert ook 3 goals op. Niks meer niks minder, snel vergeten, wel klote! Als je het hele verslag wilt horen loop je maar langs bij
Dirk-Jan Schreiber.
Maar er was ook heugelijk nieuws. Want een van de jongste spelers van Oostergo 2 mag nu legaal de weg op want hij heeft zijn rijbewijs gehaald. Althans dat zegt hij. Dus we gaan als 2e selectie dit ook beoordelen. Op 9 maart mag Oostergo 2 de reis maken naar koploper Leovardia, Pieter Knoop stelt zijn auto beschikbaar om Jouke het bewijs te laten leveren! Top!

Oostergo 2 heeft Jouke al met dit heugelijke feit gefeliciteerd. Hij kreeg een echt ‘’rijbewijs-start-pakket’’ aangeboden. Gefeliciteerd Jouke!
Zaterdag wacht ons geel/blauw uit Dokkum genoeg motivatie dacht ik zo!

Romke Barské

Klik om de afbeelding te vergroten.

U bent onze 1948406ste bezoeker.