Home arrow Actueel arrow Nieuws / Activiteiten arrow Nieuwjaarsreceptie Oostergo Jeugdactiviteiten

Nieuwjaarsreceptie Oostergo Jeugdactiviteiten PDF Afdrukken

Nieuwjaarsreceptie Oostergo Jeugdactiviteiten

Op 4 januari 2020 hebben de jeugdleden van JO7 en JO8 een spellencircuit gevolgd in de kantine van V.V. Oostergo. De groep werd in tweeën opgesplitst en toen kon de jeugd los. Met enorme concentratie werden er vele spijkers gepoept. De koe heeft vele malen haar staart op de juiste plek geprikt gekregen, het kan bijna niet anders dan dat de jeugd dagenlang hierop heeft geoefend. Tijdens een potje tafelvoetbal hebben de meiden met overtuiging van de jongens gewonnen! In de pauze kon iedereen aan tafel in de bestuurskamer zitten met een zakje chips en een beker ranja. Even was het heel erg stil in de kantine, maar voordat er meer chips op de grond en in neuzen belandden dan in de monden zijn we snel verder gegaan met het circuit. De hoepels om de handen en het hoofd van de clown te krijgen bleek nog een hele opgave, maar dit werd weer goedgemaakt bij het blikgooien. Hier werden vele punten gemaakt, wat waarschijnlijk heeft geleid tot de winst van het team van Meindert.

Namens het jeugdbestuur, Froukje Sikkema

Klik om de afbeelding te vergroten.

U bent onze 2049279ste bezoeker.