Home arrow Actueel arrow Wedstrijdverslagen arrow Marrum profiteert van offday V.V. Oostergo
 

Algemene informatie

Routebeschrijving

Algemeen e-mail 

Lid worden van de voetbalclub?

Lid worden van de vriendenclub?

Lid worden van de supportersvereniging?

 

 

Secretariaat

A. Veendorp
De Skepperij 33
9131 LE  Ee
Tel: 0519 - 518768
E-mail

IBAN

NL87RABO0346162874

Wedstrijdsecretariaat

A. Attema
Fivershof 13
9131 KE  Ee
Tel: 0519 - 518334
E-mail

Clubgebouw "Oan è line"

Stienfeksterwei 11
9131 KK  Ee
Tel: 0519 - 518680

Opgericht

28 juli 1964

 

Marrum profiteert van offday V.V. Oostergo PDF Afdrukken

Marrum profiteert van offday V.V. Oostergo

Afgelopen zaterdag kwam de rode lantaarndrager van de 4de klasse B op bezoek in Ee. Oostergo had in en tegen Marrum een gelukkige 3-2 overwinning mee naar huis genomen, doordat Julius de Jong de penalty in de 93ste minuut toentertijd feilloos in de touwen joeg. Nu een nieuwe wedstrijd in Ee, die onder leiding van de prima leidende arbiter Schippers uit Harkema, om klokslag halfdrie begon. Oostergo begon deze wedstrijd niet sterk, passen over 5 meter kwamen niet aan, ballen aannemen met het verkeerde been, verkeerde en ongelukkige keuzes zorgden ervoor dat Marrum gemakkelijk mee kon voetballen deze middag, tegen het Oostergo dat het jaar 2019 erg goed was begonnen. Toch kreeg Oostergo, door een handsbal van een v.v. Marrum speler in de zestien, een kans op 1-0 te komen, maar helaas had Herman Sprik het vizier deze middag niet op scherp staan en schoot hoog over. Dit was koren op de molen van v.v. Marrum en zij gaven dan ook vol gas richting het doel van Oostergo goalie Riemer Hoekstra. Nog geen minuut na de gemiste penalty, haalde de spits van v.v. Marrum de trekker over en was het 0-1 voor de rode lantaarndrager. De talloze meegereisde supporters uit Marrum juichten hun spelers toe. Oostergo probeerde op zoek te gaan naar de gelijkmaker voor rust, maar doordat te veel spelers niet thuis gaven deze middag, lukte dat zeker niet en kwam de keeper van Marrum niet in de problemen. 

Na de rust kwam Oostergo goed uit de kleedkamer. Vol energie werd er de eerste 20 minuten van de tweede helft druk gezet. Herman Sprik kopte de voorgezette bal erg goed naar de hoek, maar de goalie van onze tegenstander voorkwam de gelijkmaker. En wanneer je zelf de doelpunten niet maakt, lukte dat v.v. Marrum wel. Geklungel bij Oostergo leverde Marrum de 2-0 op en daardoor de 3 punten. 

Een wedstrijd om snel te vergeten en om snel de knop om te zetten naar komende week. Want wanneer Oostergo komende zaterdag in Garijp weet te winnen van V en V, en WTOC weet niet te winnen van Harkema Opeinde, dan wint Oostergo de 2de periode, die recht geeft op nacompetitie-voetbal. Dat is misschien wel het mooie aan voetbal, de emotie. Tot volgende week.

 

Hoofdsponsor

Statistieken

U bent onze 1966304ste bezoeker.


Ontwerp en technische realisatie door J-Media