Home arrow Actueel arrow Wedstrijdverslagen arrow Lichtpuntjes leveren Oostergo nog geen punten op

Lichtpuntjes leveren Oostergo nog geen punten op PDF Afdrukken

De resultaten van de afgelopen weken van Oostergo waren nog niet om naar huis toe te schrijven. Dit leverde zoveel gesprekstof op dat de selectie zelf het initiatief had genomen om met elkaar om tafel te gaan zitten en man en paard te gaan noemen. Heldere afspraken zijn er gemaakt, de resultaten van de afgelopen weken zijn geanalyseerd en met volle moed werd er dan ook begonnen om klokslag half 3 in Ee voor de wedstrijd tegen V en V uit Garijp. Om half 3 floot scheidsrechter Dobma uit Steenwijk voor de eerste keer en mocht Willem Sikkema de aftrap verrichten namens Oostergo. Oostergo begon voortvarend door vroegtijdig druk te zetten en dit leverde binnen 5 minuten een mooie kans op voor Willem Sikkema, maar helaas werd deze kans niet tot doelpunt gepromoveerd.

Dat Oostergo op dit moment in de hoek zit waar de klappen vallen, bleek na 10 minuten. Onze spits Lars de Jong blesseerde zich in een onschuldig duel zodanig dat hij met een enkelband blessure het veld moest verlaten. Jammer voor Lars maar ook voor Oostergo. V en V ging op zoek naar een doelpunt, door de laaghangende zon liet Oostergo goalie Riemer Hoekstra de bal uit zijn handen glippen. Dit was ook de ruststand. Na de rust een veel beter Oostergo, maar daar waar Oostergo op zoek ging naar de gelijkmaker, was er een uitval van V en V die wederom tot een doelpunt leidde. Weer moest Oostergo een domper verwerken, maar een compliment aan de spelers hoe ze hun rug rechten. Na een vloeiende combinatie over links was het Lieuwe Sijtsma die de hardwerkende Julius de Jong wist te vinden. Met een geplaatst schot in de korte hoek wist deze senior het net te vinden. Alles leek erop dat Oostergo de gelijkmaker zou gaan maken. Een vlammend schot van Lieuwe Sijtsma net over de kruising, het inbrengen van Jelle de Boer voor nog meer stootkracht naar voren. Maar helaas mocht het niet baten, uit een tegenaanval wist V en V nog eenmaal te scoren en bracht daarmee de eindstand op het scorebord 1-3. Maar gelet op de getoonde inzet en de rust in het veld kan Oostergo volgende week met opgeheven hoofd naar Marrum afreizen, en wanneer zij daar de kwaliteiten van de nummer 10 aan banden weten te leggen, liggen er absoluut mogelijkheden. Moedig voorwaarts!!