Home arrow Actueel arrow Nieuws / Activiteiten arrow Geen pauze voor onze onderhoudsmannen

Geen pauze voor onze onderhoudsmannen PDF Afdrukken

Geen pauze voor onze onderhoudsmannen

Daar waar de spelers geen wedstrijden mogen spelen ivm de corona-maatregelen, gaan onze onderhoudsmannen gewoon door. De tegels rondom het hele hoofdveld liggen er weer strak bij. Afgelopen maand werd het laatste deel aangepakt, zodat het rondom het veld weer als een biljartlaken is.

Ook de dug-outs bij het B-veld worden verwijderd. Deze vertonen enkele technische mankementen, waardoor er geen risico wil worden gelopen. Voorkomen is beter dan genezen.

Daarnaast zullen de reclameborden worden schoongemaakt, om op deze manier onze zeer gewaardeerde sponsoren ook het komende seizoen weer goed zichtbaar te laten zijn.

Onderhoudsmannen van Oostergo, ontzettend bedankt voor het vele werk dat jullie verzetten.

U bent onze 2095239ste bezoeker.