Home arrow Actueel arrow Nieuws / Activiteiten arrow Gebruik sportvelden

Gebruik sportvelden PDF Afdrukken

Beste leden, vrijwilligers,

Zoals jullie al hadden begrepen is het volledige sportcomplex (incl. kantine) i.v.m. het corona-virus gesloten. Deze sluiting duurt sowieso tot en met 6 april. Er komen echter veel berichten binnen dat er veel jeugd op de voetbalvelden aan het spelen is. In dit verband willen wij een beroep doen op de ouders van onze jeugd.

Wij snappen heel goed dat het fijn en gezond is om buiten te spelen, maar de overheid heeft nu eenmaal besloten dat alle sportaccommodaties gesloten moeten worden. Dat geldt dus ook voor onze velden. Wij verzoeken jullie als ouders om jullie kinderen er op te wijzen dat ze niet op de sportvelden gaan voetballen / spelen. We begrijpen dat dit vervelend is, maar het is noodzakelijk dat wij met z'n allen proberen de gevolgen van dit virus zo veel mogelijk in te dammen.

Als extra informatie wijzen wij jullie ook even op de volgende informatie van de rijksoverheid over het afstand van elkaar houden i.v.m. het coronavirus.

Met vriendelijke groet,

U bent onze 2070909ste bezoeker.