Home arrow Actueel arrow Nieuws / Activiteiten arrow Floris Venema benoemd tot erelid
 

Algemene informatie

Routebeschrijving

Algemeen e-mail 

Lid worden van de voetbalclub?

Lid worden van de vriendenclub?

Lid worden van de supportersvereniging?

 

 

Secretariaat

A. Veendorp
De Skeperij 33
9131 LE  Ee
Tel: 0519 - 518768
E-mail

IBAN

NL87RABO0346162874

Wedstrijdsecretariaat

A. Attema
Fivershof 13
9131 KE  Ee
Tel: 0519 - 518334
E-mail

Clubgebouw "Oan è line"

Stienfeksterwei 11
9131 KK  Ee
Tel: 0519 - 518680

Opgericht

28 juli 1964

 

Floris Venema benoemd tot erelid PDF Afdrukken

Floris Venema benoemd tot erelid

Op vrijdag 18 oktober was de jaarlijkse algemene ledenvergadering van voetbalvereniging Oostergo. Deze vergadering werd goed bezocht. Reden hiervoor was dat er op de agenda een speciale mededeling stond. Deze speciale mededeling was gericht aan Floris Venema. Floris heeft namelijk inmiddels 25 jaar vrijwilligers werk gedaan voor de Oostergo, met name op financieel gebied. Reden voor het bestuur en de leden om hier aandacht aan te besteden.

Voormalig voorzitter Wieger Sikkema nam eerst het woord richting Floris en haalde een aantal anekdotes aan. Zo is Floris zijn carriere bij Oostergo begonnen binnen de krijtlijnen. Hij scoorde direct in zijn eerste wedstrijd en er was al sprake van een “talent”. Later bleek dat dit Floris z’n enige goal was en bleek ook dat zijn talenten op andere vlakken liggen. Wieger wist te vertellen dat Floris 25 jaar geleden door toenmalig voorzitter Bertus Vissia is gevraagd om de financiën te doen voor Oostergo. Ook roemde Wieger de kwaliteiten van Floris om zaken inzichtelijk te maken. Snel en duidelijk en dat al 25 jaar lang. Daarna nam de huidige voorzitter Klaas Sipma het woord en sprak een aantal woorden tot Floris en besloot met de woorden dat het bestuur en de leden besloten hadden, als dank voor 25 jaar inzet voor de vereniging, om Floris Venema te benoemen als erelid van de voetbalvereniging Oostergo. Het bleef niet alleen bij woorden, Floris zijn naam werd bijgeschreven in de annalen van ereleden. Het bord wat pronkt in de kantine met hierop alle namen van de ereleden.

Daarnaast ontving Floris nog een bijzonder snijplank, met hierin het logo van Oostergo. Tot slot waren en natuurlijk ook nog de dankwoorden richting Mariska, die ook aanwezig in de kantine bij dit historisch moment. Zij kreeg een prachtig boeket bloemen uitgereikt. Het slotwoord was aan het nieuwe erelid zelf, hij was onder de indruk van dit moment en waardeerde de afgelopen 25 jaar vooral voor de speciale vriendschappen die het hem heeft opgeleverd!

Image  Image

 

Hoofdsponsor

Statistieken

U bent onze 2083908ste bezoeker.


Ontwerp en technische realisatie door J-Media