Home arrow Actueel arrow Nieuws / Activiteiten arrow 15 februari sfeeractie voor de jeugd en nog veel meer op sportpark de streng!

15 februari sfeeractie voor de jeugd en nog veel meer op sportpark de streng! PDF Afdrukken
A.s. Zaterdag allerlei activiteiten op sportveld de Streng. Een echte line up, pupil van de week en vanaf 17:00 de foute party voor jong en oud!! Hoe kom jij verkleed??? Er is een prijs voor het mooiste geheel voor heren en dames. Ook draaien we weer aan het rad van avontuur. Er zijn weer voetbalkaarten te winnen voor Heerenveen - ADO Den Haag en Groningen - PSV.

En tenslotte nog aandacht voor onze sfeer actie voor de jeugd. Wij nodigen alle jeugd die betrokken zijn bij onze mooie club uit om mee te doen aan onze sfeeractie. Kom in de kleuren rood/geel. Zorg voor lawaai materiaal, zoals toeters, deksels en trommel. Bij het kassahokje kun je je laten schminken als je dat leuk vindt. Wij zorgen voor het vuurwerk! Graag tot ziens op zaterdag 15 februari. Wij hebben er zin in!

Supportersvereniging (Halbe, Sven, Baukje, Henderica, Martha, Pieter en Jeannet

U bent onze 2095266ste bezoeker.